perjantai 22. toukokuuta 2015








Viikon kohokohdat: eräänä aamuna kauris ikkunan takana, seuraavana yönä samassa maisemassa loikki jänis. Minä kannoin kuumeista pientä, ja ajattelin, että onpa jo valoisaa. Kirjastosta kasa keittokirjoja, nyt kun vielä jaksaisi ja ehtisi jotain. Rucolaa, basilikaa ja ruohosipulia saisi jo omastakin penkistä. Nyt kun vielä jaksaisi niille tehdä jotain.

Omituisia asioita tapahtuu (päässäni). Sitä enemmän mitä enemmän valvoo.

Ensi viikolla meinaan tehdä raparperista jotain (piirakkaa?) ja mennä johonkin, ihan sama mihin, tuulettumaan, tuuleentumaan, ajattelemaan omiani. Jaa, olisihan tuota aika monta muutakin menoa, kokous- ja kevätjuhlaviikko, huhhei.

4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Kauniita kyniä yläkuvassa. Ja minulla on samantyyppinen radio, olen tykännyt.

Valvominen, niin. Aika helposti alkaa tapahtua kummia.

Susanna kirjoitti...

Olen saanut radion mieheltä lahjaksi joskus, kovin on mieleinen minullekin. Kuvittelin silloin, että kuuntelen vaikka klassista samalla kun laitan ruokaa, mutta...toistaiseksi ei juurikaan ole ollut sellaisia seesteisiä kokkaushetkiä :). Muita mukavia musiikkituokioita kuitenkin.

Valvominen, joo. Viime aikoina olen unohtanut sanoja, tyyliin "äiti, missä mun käärme on?" "No se on siellä...hmm...(tiedän kyllä missä, mutten muista sen asian nimeä...)....PYYKINKUIVAUSTELINEEN päällä." (ja mitäs se käärme siellä teki, se onkin sitten toinen juttu). Kaikkein tylsintä on kuitenkin se, ettei jaksa tehdä mitään. No, pihatyöt eivät karkaa mihinkään, pyykkivuoresta puhumattakaan :)

Liivia kirjoitti...

Hyvän näköistä leipää (myös tuolla alempana). Ensi viikolla aion myös leipoa raparperipiirakkaa, ellen jo tänään. Se tarkoittaa kaikkien tarvikkeiden noutoa kaupasta, leivon niin ääriharvoin ettei meillä ole yhtään mitään ikinä kaapeissa.

Susanna kirjoitti...

Meillä olisi tarveaineet kyllä kaapissa, mutta sen verran flunssaista porukkaa, etten viitsi paljon jauhoja pöllytellä. Toivottavasti ensi viikolla pääsen vauhtiin, ajattelin koittaa myös raparperileipää. Yksi lapsista toivoi myös raparperipiirakkaa ilman raparperia :D, siinäpä pulma...